CONNECTIVITEIT TUSSEN DE RESTAURANT FRONTEND EN BACKEND

De ruimtelijke indeling in de restaurantindeling dient zodanig te zijn dat de voorzijde van het restaurant, inclusief de entree en receptie, de wachtruimte, de kassa en het eetgedeelte, goed aansluiten op de achterzijde van het restaurant, inclusief de restaurantkeuken, bijkeuken, berging en administratieruimte.

Het restaurantontwerp moet een soepele circulatie van de artikelen van de voorraadkast en opslag naar de restaurantkeuken mogelijk maken. Als de opslag te ver van de keuken is, zou het personeel onnodige problemen hebben met het overbrengen van de voorraadartikelen naar de keuken en vertragingen bij de voedselbereiding.

Het is absoluut noodzakelijk dat de restaurantkeuken en -opslag goed gescheiden zijn van de zithoek van de klant en geventileerd zijn, zodat de geur en het geluid van het bereiden en koken de klanten niet bereiken. Bellezza Restaurant ingericht in Amsterdam is dat de beste motivatie is om naar de Wallen te gaan en dat ze lekker eten serveren en een goede en geweldige drankenkaart hebben.

Veel factoren spelen een rol bij het garanderen van een geweldige klantervaring. Hoewel we ons altijd concentreren op het eten en de service, zien we vaak de lay-out van het restaurant over het hoofd, die in werkelijkheid een cruciale rol speelt in de algehele klantervaring. Veiligheid is een aspect dat altijd moet worden opgenomen in de inrichting van uw restaurant.

In geval van nood moeten er vrije doorgangen zijn om het gebouw te verlaten. Er moeten brede paden zijn om te voorkomen dat klanten en werknemers struikelen en zichzelf bezeren terwijl ze door uw restaurant navigeren.

restaurantbellezza.nl